• Reklama

JAPONSKI MAKARON SHIRATAKI - KONNYAKU

O produktach: co wybierać, co odrzucać, na co zwracać uwagę przy zakupach żywnościowych

Re: JAPONSKI MAKARON SHIRATAKI - KONNYAKU

Postprzez Fruzia Skarpeta » października 13th, 2011, 2:32 pm

lenka779 napisał(a):Mam pytanko, czy ten makaron jest taki twardawy czy go za krótko gotowałam????

jest twardawy, jego dlugie gotowanie dodaje mu tylko smaku potrawy, nie ma wplywu na twardosc... ja dzis kupilam 3ci rodzaj tego makaronu i jeden z nich byl bardziej twardy niz 2 pozostale... ale wszystkie sa twardawe :)
Fruzia Skarpeta
 

Re: JAPONSKI MAKARON SHIRATAKI - KONNYAKU

Postprzez lenka779 » października 13th, 2011, 9:51 pm

Fruzia Skarpeta napisał(a):
lenka779 napisał(a):Mam pytanko, czy ten makaron jest taki twardawy czy go za krótko gotowałam????

jest twardawy, jego dlugie gotowanie dodaje mu tylko smaku potrawy, nie ma wplywu na twardosc... ja dzis kupilam 3ci rodzaj tego makaronu i jeden z nich byl bardziej twardy niz 2 pozostale... ale wszystkie sa twardawe :)



Czyli nie ma możliwości rozgotowania go :lol: :lol: :lol:
W smaku polecam :lol: :lol:
Obrazek

Faza I 17/01
Faza II 24/01
Upragnione 90 Obrazek za mną!
lenka779

BANITA SICZOWY
 
Posty: 4595
Dołączył(a): czerwca 17th, 2011, 8:03 pm

Poprzednia strona

Powrót do Buszujący w... sklepie

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości