Anyanka napisał(a):Aniu, to proszę oświeć mnie, do jakiego lekarza mogłabym się zgłosić? Do rodzinnego i on orzeknie, czy ewentualnie jakieś badania? A moje bóle głowy własnie nie mają nic wspólnego z @, ani ogólnie cyklem
anqa napisał(a):Anyanka napisał(a):Aniu, to proszę oświeć mnie, do jakiego lekarza mogłabym się zgłosić? Do rodzinnego i on orzeknie, czy ewentualnie jakieś badania? A moje bóle głowy własnie nie mają nic wspólnego z @, ani ogólnie cyklem
Jak masz madrego lekarza rodzinnego, to warto pogadać, może będzie mógł Ci coś zaproponować...myślę, ze warto odwiedzić neurologa i może endokrynologa....mnie endokrynolog również bardzo pomógł. Połozył mnie na 4 dni chyba czy 3 ( szczegół) do szpitala i zrobil kompleksowe badania, o których nawet nigdy nie słyszałam....układ hormonalny w te i z powrotem przebadał....polecam.
Anyanka napisał(a):anqa napisał(a):Anyanka napisał(a):Aniu, to proszę oświeć mnie, do jakiego lekarza mogłabym się zgłosić? Do rodzinnego i on orzeknie, czy ewentualnie jakieś badania? A moje bóle głowy własnie nie mają nic wspólnego z @, ani ogólnie cyklem
Jak masz madrego lekarza rodzinnego, to warto pogadać, może będzie mógł Ci coś zaproponować...myślę, ze warto odwiedzić neurologa i może endokrynologa....mnie endokrynolog również bardzo pomógł. Połozył mnie na 4 dni chyba czy 3 ( szczegół) do szpitala i zrobil kompleksowe badania, o których nawet nigdy nie słyszałam....układ hormonalny w te i z powrotem przebadał....polecam.
ee, to ja się chyba przemęczę z tymi bólami
jak słyszę o takich ilościach lekarzy, to mi słabiej
a tak serio, pewnie się wybiorę, jak mnie przypili i albo się przestraszę, albo złapie mnie straszny atak tego czegoś, co może być migreną.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości