Wiem że jest temat skóry ale to jest specyficzna część Niestety w wieku 50+ są z tym kłopoty. Buzia mi zaczyna szczupleć ale druga broda zostawiła po sobie pamiątkę w postaci zmarszczek pod brodą. Nie pomaga krem przeciwzmarszczkowy Ziaji, potrzebuję czegoś mocniejszego , byle nie nóż chirurga
przez Fruzia Skarpeta » sierpnia 3rd, 2011, 1:21 pm
ziaja na 50+? hmm, dla mnie ziaja to jak odwieczny niebieski krem nivea - nie pomoze i nie zaszkodzi sprobowalabym lepszego kremu lub polubila podbrodek
Basieńko lipoliza iniekcyjna ponoć na podbródek fantastycznie działa jest to koszt chyba koło 300-500zł ale trzeba znaleźć jakiś dobry gabinet i dermatologa i zapytać
polega to na wstrzyknięciu pod skórę płyny który rozpuszcza tłuszcz przez kilka dni są siniaki a sam tłuszcz rozkłada sie koło 4 czy 6 tygodni a na podbródek ponoć wystarcza jeden taki zabieg
Nie do końca, ale efekty mam, walczę dalej. To nie problem tłuszczu tylko braku tegoż po schudnięciu. Z drugiego podbródka został mi nadmiar skóry, który się pofałdował jak korale u indyka. Jeszcze zostało jak u młodego indyka ale nie poddaję się