• Reklama

Chleb słonecznikowy

Chleb słonecznikowy

Postprzez Gosza » stycznia 24th, 2012, 4:00 pm

Chleb słonecznikowy
350ml wody
1 łyżka stołowa masła
540g mąki typu 550
5 łyżek stołowych nasion słonecznika
1 łyżeczka soli
1 łyżka stołowa cukru
1 łyżeczka suchych drożdży

Program podstawowy (u mnie BASIC).
Nasiona słonecznika można zamienić z nasionami dyni - a jak się je podsmaży na patelni to będą miały intensywniejszy smak.
Obrazek
Avatar użytkownika
Gosza

BANITA SICZOWY
 
Posty: 5192
Dołączył(a): czerwca 16th, 2011, 9:46 am

Powrót do Wypiekacz do chleba

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość