kadybka napisał(a):a przypomnijcie mi jakie możemy kupić budynie (te dozwolone) i gdzie bo bym wszamała takie cudo a i matka mi stęka że mam wracać do Torunia i coś jej upiec
EmKa napisał(a):kadybka napisał(a):a przypomnijcie mi jakie możemy kupić budynie (te dozwolone) i gdzie bo bym wszamała takie cudo a i matka mi stęka że mam wracać do Torunia i coś jej upiec
Min. budynie z Lidla, firma "Belbake", są albo waniliowe, albo czekoladowe.
Uważaj, bo są tam też budynie "Castello", których skład się nie nadaje.
Appleblossom napisał(a):kadybka napisał(a):a przypomnijcie mi jakie możemy kupić budynie (te dozwolone) i gdzie bo bym wszamała takie cudo a i matka mi stęka że mam wracać do Torunia i coś jej upiec
KAŻDY BUDYŃ JEST DOZWOLONY, BYLE ŻEBY NIE MIAŁ W SKŁADZIE CUKRU, a więc w każdym sklepie znajdziecie takie
czajka1319 napisał(a):Przez całą II fazę zawsze mówiłyśmy o tym że dozwolona jest mazaina czyli skrobia kukurydziana ....a i tak w większej ilości powodowała często zastoje wagowe ...skrobia ziemniaczana była niedopuszczalna gdyż była z ziemniaków a ziemniaki są zakazane w ii fazie .
Piotr napisał(a):Większość rozsądnych ludzi podejrzewała, a Dukan niedawno oficjalnie ogłosił, że w krajach, gdzie skrobię produkuje się z ziemniaków, używamy skrobi z ziemniaków. Skrobia to skrobia - i tyle. Gdzieś na tym forum cytowano ten wywiad, czy też czat, nie pamiętam. Tym samym to, co dla mnie było oczywiste, zyskało błogosławieństwo guru. Ponoć oficjalnie dopuszczony został też ksylitol, co dla mnie już tak oczywiste nie jest, przynajmniej na I-II fazie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość