Citizen Erased napisał(a):Basiu ja i mąkę lubelli i tą mieszankę chlebową 3 ziarna znalazłam w Almie.
nie ma u mnie takiego sklepa


a gdzie szukam to cudem jest żeby normalna pełnoziarnista z lubelli była
Citizen Erased napisał(a):Basiu ja i mąkę lubelli i tą mieszankę chlebową 3 ziarna znalazłam w Almie.
Piotr napisał(a):Bardzo fajny przepis. Dzięki! Jak dla mnie to najtrudniejsze jest posmarowanie bułek białkiem tak, żeby przy tym nie klapnęły. W sobotę się nie udało, wczoraj poszło lepiej, ale jeszcze nie rewelacyjnie. Muszę kupić miększy pędzelek. Poza tym bułeczki pyszne. Własnie jedną zeżeram na śniadanie.
basia842008 napisał(a):Piotrze miałam ten sam problem
a teraz smaruje bułki zaraz po ukulaniu i od razu posypuje ziarnami a ja tam sobie ziaren nie żałuję![]()
i pięknie wyrastają
pilateska napisał(a):Piotrze buły fajnemam nadzieję, że smakowały
Ja ostatnio piekę chleby i też od razu posypuję ziarnami, nawet bez smarowania.
Powrót do Przepisy dla III fazy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość