pilateska napisał(a):Może powinnaś dać im szansę wyrosnąć. Najlepiej w ciepłym i nieprzewiewnym miejscu. Nie trzymać się wyznaczonych moich czasów, tylko spokojnie poczekać. Może u mnie jest inna temperatura i wilgotność, a od tego też rośnięcie zależy.
pilateska napisał(a):No może nie aż na słonko, ma być ciepło ale nieprzewiewnie. U mnie stały w temperaturze pokojowej przykryte ściereczką.
pilateska napisał(a):A ciasto było elastyczne? Myślę, że potrzebowało więcej czasu na wyrośnięcie. A po upieczeniu jak? Smakowało chociaż?
pilateska napisał(a):Możliwe, że za bardzo podsypałaś mąką. One mają się nadal kleić a zawijając je w kopertkę ciasto się skleja tak, że nie widać złączeń. Aha i złączeniem kładzie się na dół. Musisz wypróbować, moje pierwsze bułki też nie były takie pulchne
Powrót do Przepisy dla III fazy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości